Serwetki Znaleziono: 68

Warto stosować takie serwetki, które dobrze uzupełniają stylistykę danego lokalu i będą w stanie zapewnić odpowiedni poziom higieny. Co więcej, serwetki powinny mieć także dobrą jakość oraz pochodzić od renomowanej firmy, która zna się na ich produkcji. W naszym sklepie prezentujemy wyłącznie wyselekcjonowane serwetki, które sprawdzą się w każdym lokalu gastronomicznym i będą odpowiednie do większości zastosowań. Wszystkie są szczelnie zamknięte przed otwarciem, głównie w foliowym opakowaniu, które zapewnia odpowiedni poziom higieny jeszcze przed zakupem.

Rodzaje serwetek i ich ogólna charakterystyka

Opakowania serwetek różnią się między sobą nie tylko wyglądem zewnętrznym, w tym kolorem oraz wielkością, lecz także ilością warstw. Przyjęło się, że im więcej warstw, tym bardziej wytrzymały produkt i w zasadzie tak jest, lecz należy także pamiętać, że każda kolejna warstwa oznacza nieco wyższą cenę. W wielu przypadkach bardziej opłacalnym wyborem mogą okazać się najtańsze serwetki jednowarstwowe, które jednak będą wymagać częstszego uzupełniania. Ich minusem jest jednak większa podatność na rozdarcie. Droższe serwetki wielowarstwowe są bardziej luksusowe, odporne i wytrzymałe, dlatego stosują je głównie właściciele lokali gastronomicznych o wysokim standardzie.

Serwetki i rozetki stołowe - doskonałe uzupełnienie każdej gastronomii

Serwetki nie są przeznaczone wyłącznie do czynności higienicznych, w tym wytarcia ust lub dłoni. Służą także jako podkładki pod talerze. Ten rodzaj serwetek ma mnóstwo zalet i przekonuje się o tym coraz większa liczba restauratorów z całego świata, którym zależy na zachowaniu dobrego stanu eksploatowanych powierzchni. Zazwyczaj tego typu serwetki mają formę kwadratu, prostokąta lub koła i służą jako element ochronny pod talerz. Składają się nawet z ośmiu warstw, dzięki czemu perfekcyjnie chronią luksusowe stoły przed zarysowaniami czy przedwczesnym zużyciem. Warto je stosować zarówno w małej kawiarni, jak i bardzo popularnej restauracji. Koszty związane z wymianą uszkodzonych blatów często są wysokie i znacząco obciążają budżet danej restauracji, tym samym warto je przed tym chronić, stosując serwetki stołowe pod talerze.

Jakie serwetki wybrać?

Serwetki przeznaczone do czynności higienicznych powinny być między innymi miękkie i stosunkowo wytrzymałe. Dla przykładu serwetki obiadowe są bardzo odporne i materiałem przypominają nie celulozę, a raczej grubą tkaninę, są jednak przy tym niezwykle miękkie i bardzo przyjemne w dotyku. Zwykłe serwetki są cieńsze i mniej wytrzymałe, lecz dobrze się sprawdzają przy mniejszych posiłkach lub przy tych wydawanych “na wynos”.

W każdym opakowaniu znajduje się kilkaset sztuk, dlatego warto kupić od razu duże opakowanie zbiorcze o zawartości kilku tysięcy sztuk. To zawsze bardzo dobre i ekonomiczne rozwiązanie. Jeśli zdarzy się niekontrolowany deficyt serwetek, będziemy zmuszeni do ich droższego zakupu na miejscu lub do oczekiwania na przesyłkę, co zajmuje przeważnie kilka dni. W tym czasie trudno będzie zadbać o zadowolenie klientów i komfort podczas spożywania posiłków.

Wygląd serwetek - na co zwracać uwagę podczas zakupu?

Serwetki można potraktować dwojako - albo jako element służący wyłącznie do celów higienicznych lub ochronnych, albo jako ozdobę. Serwetki tradycyjne są zazwyczaj białe i tym samym całkowicie uniwersalne, dzięki czemu stanowią doskonałe tło dla każdego posiłku. Klienci nie zwrócą na nie większej uwagi. Takie serwetki mają jednak dwa ogromne plusy - sprawdzą się w każdej gastronomii i są stosunkowo tanie, dlatego spełnią swoje zadanie również w początkujących lokalach.

Innym rodzajem są serwetki kolorowe lub wzorzyste, które mogą stanowić w danym punkcie gastronomicznym doskonałą ozdobę. Warto zdecydować się na model uzupełniający aktualny wystrój lokalu. Dobrze sprawdzają się warianty serwetek w kolorze ścian lub zasłon, jak i wersje w barwach kontrastowych - np. czarne lub bordowe do białego wystroju. Zapraszamy do zakupu już dziś. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybką dostawę oraz pełną pomoc na każdym etapie zamówienia.

Warto stosować takie serwetki, które dobrze uzupełniają stylistykę danego lokalu i będą w stanie zapewnić odpowiedni poziom higieny. Co więcej, serwetki powinny mieć także dobrą jakość oraz pochodzić od renomowanej firmy, która zna się na ich produkcji. W naszym sklepie prezentujemy wyłącznie wyselekcjonowane serwetki, które sprawdzą się w każdym lokalu gastronomicznym i będą odpowiednie do większości zastosowań. Wszystkie są szczelnie zamknięte przed otwarciem, głównie w foliowym opakowaniu, które zapewnia odpowiedni poziom higieny jeszcze przed zakupem.

Rodzaje serwetek i ich ogólna charakterystyka

Opakowania serwetek różnią się między sobą nie tylko wyglądem zewnętrznym, w tym kolorem oraz wielkością, lecz także ilością warstw. Przyjęło się, że im więcej warstw, tym bardziej wytrzymały produkt i w zasadzie tak jest, lecz należy także pamiętać, że każda kolejna warstwa oznacza nieco wyższą cenę. W wielu przypadkach bardziej opłacalnym wyborem mogą okazać się najtańsze serwetki jednowarstwowe, które jednak będą wymagać częstszego uzupełniania. Ich minusem jest jednak większa podatność na rozdarcie. Droższe serwetki wielowarstwowe są bardziej luksusowe, odporne i wytrzymałe, dlatego stosują je głównie właściciele lokali gastronomicznych o wysokim standardzie.

Serwetki i rozetki stołowe - doskonałe uzupełnienie każdej gastronomii

Serwetki nie są przeznaczone wyłącznie do czynności higienicznych, w tym wytarcia ust lub dłoni. Służą także jako podkładki pod talerze. Ten rodzaj serwetek ma mnóstwo zalet i przekonuje się o tym coraz większa liczba restauratorów z całego świata, którym zależy na zachowaniu dobrego stanu eksploatowanych powierzchni. Zazwyczaj tego typu serwetki mają formę kwadratu, prostokąta lub koła i służą jako element ochronny pod talerz. Składają się nawet z ośmiu warstw, dzięki czemu perfekcyjnie chronią luksusowe stoły przed zarysowaniami czy przedwczesnym zużyciem. Warto je stosować zarówno w małej kawiarni, jak i bardzo popularnej restauracji. Koszty związane z wymianą uszkodzonych blatów często są wysokie i znacząco obciążają budżet danej restauracji, tym samym warto je przed tym chronić, stosując serwetki stołowe pod talerze.

Jakie serwetki wybrać?

Serwetki przeznaczone do czynności higienicznych powinny być między innymi miękkie i stosunkowo wytrzymałe. Dla przykładu serwetki obiadowe są bardzo odporne i materiałem przypominają nie celulozę, a raczej grubą tkaninę, są jednak przy tym niezwykle miękkie i bardzo przyjemne w dotyku. Zwykłe serwetki są cieńsze i mniej wytrzymałe, lecz dobrze się sprawdzają przy mniejszych posiłkach lub przy tych wydawanych “na wynos”.

W każdym opakowaniu znajduje się kilkaset sztuk, dlatego warto kupić od razu duże opakowanie zbiorcze o zawartości kilku tysięcy sztuk. To zawsze bardzo dobre i ekonomiczne rozwiązanie. Jeśli zdarzy się niekontrolowany deficyt serwetek, będziemy zmuszeni do ich droższego zakupu na miejscu lub do oczekiwania na przesyłkę, co zajmuje przeważnie kilka dni. W tym czasie trudno będzie zadbać o zadowolenie klientów i komfort podczas spożywania posiłków.

Wygląd serwetek - na co zwracać uwagę podczas zakupu?

Serwetki można potraktować dwojako - albo jako element służący wyłącznie do celów higienicznych lub ochronnych, albo jako ozdobę. Serwetki tradycyjne są zazwyczaj białe i tym samym całkowicie uniwersalne, dzięki czemu stanowią doskonałe tło dla każdego posiłku. Klienci nie zwrócą na nie większej uwagi. Takie serwetki mają jednak dwa ogromne plusy - sprawdzą się w każdej gastronomii i są stosunkowo tanie, dlatego spełnią swoje zadanie również w początkujących lokalach.

Innym rodzajem są serwetki kolorowe lub wzorzyste, które mogą stanowić w danym punkcie gastronomicznym doskonałą ozdobę. Warto zdecydować się na model uzupełniający aktualny wystrój lokalu. Dobrze sprawdzają się warianty serwetek w kolorze ścian lub zasłon, jak i wersje w barwach kontrastowych - np. czarne lub bordowe do białego wystroju. Zapraszamy do zakupu już dziś. Oferujemy atrakcyjne warunki, szybką dostawę oraz pełną pomoc na każdym etapie zamówienia.